Un miros imbietor de cartofi copti.............................
Se spala cartofii bine , se lasa cu coaja,de preferat sa fie cartofi medii, ai mei au fost iarasi gigantici(aici toate sant gigantice) si se coc mai greu,
se dau la cuptor pentru 40 minute,
eu insa a trebui sa-i las mai mult fiind foarte mari.
Se amesteca branza de vaci cu cascavalul(se lasa 2 linguri pt presarat la final)untul,smantana si triunghiurile de branza.
Se scot cartofii copti se cresteaza cu cutitul pe mijloc si se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite mici si a unui prosop(altfel va frigeti degetelele)se zdrobeste miezul scos de la cartofi si se amesteca cu branza si smantana se condimenteaza cu sare si piper.
Se umplu cartofii cu compozitia de branza si se presara cascaval deasupra si se mai dau la cuptor 10 minute.
Se servesc ca si garnitura langa fripturi sau ca fel principal.
Sant minunati ,singurul regret a fost ca am pregatit doar 6 bucati