Omleta " RESTRUCTURATA"

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2011 | 4066 vizualizari

 

de obicei cand fac cartofi prajiti nu prea se intampla sa-mi ramana...dar nu stiu cum azi nu am avut pofta de ei, dupa ce i-am facut...i-am tinut acolo o vreme...m-am gandit sa-i arunc...dar nu ma induram...la cat ador eu cartofii...asa ca i-am restructurat...intr-o omleta destul de copioasa...si am papat bine mersi ....

 

INGREDIENTE

  • o mana de cartofi prajiti
  • un ou
  • cateva felii de sunca
  • 2 feliute de slanina afumata
  • mozzarella
  • parmigiano, salata verde si rosii
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta " RESTRUCTURATA":

am pus sunca si slanina taiate cubulete in cratita sa se prajeasca putin,

am adaugat apoi cartofii sa se reinnoiasca la gust,

am batut un ou , am adaugat sare, piper si un pic de lapte si putina mozzarella tot cubulete,

am turnat peste restul din cratita si am lasat la prajit ...

am intors omleta pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii( daca as avea doubletta, ce bine ar fi) a mai lasat si aici putin si gata...am servit cu salata verde si rosii si putin parmigiano

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta " RESTRUCTURATA"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (19)

cismaru_nicoleta 1

07.03.2011, 00:49

Chiar asa...nici eu nu arunc cartofii.. ...si ideea cu omleta e geniala..

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:34

buna buna

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute ptr aperitiv