Noi mancam de sarbatori, si nu numai, carne prajita simplu gen pomana porcului si carnati de casa prajiti. Ramanand pe a doua zi din ea mi-a venit ideea unei omlete si nu am regretata. A fost foarte buna!
Intr-o tigaie se pune lingura de ulei si bucatile de carne si carnati prajite si le lasam sa se incinga bine.
Ouale se bat cu piper si se amesteca cu branza de burduf sfaramata.
Sare se pune doar daca credeti de cuviinta branza fiind destul de sarata.
Cand carnea si carnatii incep sa sfaraie se toarna ouale in tigaie.
Se prajeste 3-4 minute pe ambele parti pana se rumeneste frumos.
Se intoarce usor cu o farfurie prin rasturnare.
Cand este gata se scoate pe farfurie si se serveste cu acritura.
Eu am mancat-o cu pepene murat!
A fost foarte buna!
Pofta Buna!
1
Este la fel de buna si cu branza telemea.
2
Daca nu ramane de la "pomana porcului" carnea si carnatii se pot praji 20-25 minute in ulei cu sare si piper, pana sunt prajiti.