Omleta mexicana

de Julie in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2010 | 5592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 2 oua
  • 3-4 felii parizer
  • 2 bucati carnat picant
  • un ardei iute
  • un ardei gras
  • 3-4 ciuperci proaspete
  • sare,piper,
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta mexicana:

Cartofii curatati si spalati ii taiem si  ii prajim. Ii scoatem din tigaie si ii  lasam deoparte.

In 3 linguri ulei punem ciupercile taiate felii, ardeiul gras taiat fasii, carnatii rondele,parizerul cuburi si ardeiul iute ,intreg sau taiat mic.

Lasam sa se caleasca si sa scada  zeama pe care si-o lasa ciupercile.

Cand sunt gata, adaugam in tigaie si  cartofii prajiti , iar peste toate acestea ,ouale batute bine cu sare  si piper dupa gust.

Amestecam usor de cateva  ori sa se faca si oul si oprim focul.

Servim imediat cu patrunjel verde deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta mexicana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Julie 1

27.06.2010, 09:20

Noroc cu tine Nadina!

Julie 1

27.06.2010, 09:21

Eclerash, o portie cu omleta picanta pentru tine!

Julie 1

27.06.2010, 09:22

Laly, Mena, pentru voi se face imediat portia nr. 2

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar