Omleta la cuptor cu verdeata

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2012 | 3508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 5 felii muschi file
  • 3 felii cas de oaie
  • 4 cozi ceapa verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 rosie
  • 1 lingura unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu verdeata:

Ungem un vas de ceramica, nu foarte mare, cu unt. Intr-un bol mixam ouale cu sare si putin piper. Muschiuletul il taiem cubulete. Casul il facem bucatele nu foarte mari. Cozile de ceapa le spalam si le facem rondele. Patrunjelul verde il spalam si il tocam marunt. Peste ouale facute spuma punem muschiul, branza, ceapa si patrunjelul verde. Le amestecam usor cu o lingura, apoi turnam compozitia in vasul pregatit. Rosia o spalam si o facem felii, apoi le punem deasupra omletei.

Dam vasul la cuptor si dam si drumul la foc. Lasam omleta pana prinde deasupra o usoara culoare aurie. Cand este gata o scoatem sa se racoreasca putin.

Se serveste simpla, cu salata, cu rosii si ce mai doriti. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor cu rosii si spanac