Va garantez un mic dejun consistent, delicios, fin si cremos! :)
Incepem prin a pregati doua omlete, cu cate 3 oua fiecare. Batem cele 3 oua spuma, impreuna cu sarea, mararul tocat si chili, le punem la copt intr-o tigaie de teflon unsa cu putin ulei si acoperita cu un capac.
Cat timp coacem omletele pregatim crema de branza pe care o vom amesteca cu mararul si cu ardeiul capia taiat in cubulete mici.
Dupa ce omletele s-au rumenit frumos, le scoatem pe un platou si procedam astfel:
Pe o prima omleta, adaugam cubulete de cascaval, apoi cele 2 felii de sunca de Praga (puteti adauga 4, dar eu nu am vrut sa se suprapuna prea mult) si le ungem cu crema de branza, distribuita uniform. Adaugam din nou cuburi de cascaval, presaram putin marar si asezam cea de-a doua omleta. Pe aceasta o vom decora cu marar, ardei capia si cascaval si o dam la cuptor, incins in prealabil, pentru 5-10 minute, cat sa se topeasca cascavalul. O servim calda, cu mare pofta!