Omletă cu telemea de capră şi şuncă de pui

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 11 Apr 2012 | 3255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă;
  • 2 lg lapte;
  • 1 lgţ smântână;
  • un cubuleţ telemea de capră;
  • 1 felie şuncă de pui;
  • 1/4 ardei roşu sau gogoşar;
  • 1 vârf lgţ oregano;
  • 1 vârf lgţ busuioc;
  • 1 vârf lgţ parmezan ras (opţional);
  • foarte puţin unt, pentru uns tigaia;
  • sare (depinde cât de sărată e brânza);
  • piper.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu telemea de capră şi şuncă de pui:

Obişnuiesc să spăl ouăle înainte de a le găti.

Se bat ouăle, se adaugă laptele, smântâna, telemeaua tăiată mărunt, condimentele (oregano, busuioc, sare - dacă e necesar, piper). 

Se încinge tigaia, se unge cu unt.

Se toarnă ouăle în tigaie, se ţin la foc mic până când s-au "închegat", se adaugă şunca de pui deasupra, se întoarce omleta ca şi clătita. 

Se ornează farfuria după placul şi imaginaţia fiecăruia, se presară totul cu puţin parmezan (opţional).

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu telemea de capră şi şuncă de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci