Omleta cu salata verde la cuptor

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2014 | 3901 vizualizari

 

Pentru micul dejun sau un pranz lejer ...

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 linguri lapte
  • 1 salata verde mica
  • 3 crenvusti mari
  • 4 linguri parmezan
  • sare
  • piper
  • 1 rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu salata verde la cuptor:

Crenvustii ii taiem rondele nu foarte subtiri si prajim in putin ulei incins.Cand s-au prajit ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.

Salata verde o spalam bine frunza cu frunza, o scurgem bine de apa si o rupem bucati mici .

Separam batem spuma cele 6 oua intregi cu ajutorul unui tel.Adaugam laptele,sare si piper dupa gustul fiecaruia.

Adaugam apoi salata verde si amestecam bine.

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt si asezam un prim strat de crenvusti.Apoi turnam compozitia de oua cu salata si nivelam.

Presaram parmezan pe intreaga suprafata.

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pentru 10 minute.

Cu 2 minute inainte ca omleta sa fie gata punem rondele de rosie .

Se serveste calda insa e la fel de buna si rece.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui crenvustii cu kaizer sau orice altceva va este pe plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu salata verde la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf