Omleta cu rosii si ceapa

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2015 | 6233 vizualizari

 

Cand eram mica, tataie imi pregatea rosii prajite cu ceapa. O bunatate! Mai tarziu, eu am adaugat si ou.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • trei rosii;
  • doua oua;
  • patru linguri ulei de masline;
  • un praf de sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu rosii si ceapa:

Se curata ceapa, se spala, se toaca si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei. Rosiile se spala, se taie si se maruntesc la robot, dupa care se adauga peste ceapa. Se mai tin la foc pana cand scade apa din ele. Se ia tigaia de pe foc, se adauga ouale si sarea, apoi se pun din nou la foc si se amesteca.

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si rosii pregatite pentru iarna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu rosii si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui aperitive