Omleta cu legume, la tigaie

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2013 | 7241 vizualizari

 

Ador acest tip de omleta pentru ca este hranitoare, se face repede si se mananca la fel de repede. :))

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • 3 linguri mazare bonduelle;
  • 2-3 ciuperci champignon proaspete;
  • 1/2 ardei gras galben/rosu/verde;
  • cascaval ras (cat ne place) - pastram putin si pentru a rade la final, deasupra.
  • sare;
  • piper;
  • cimbru;
  • usturoi granulat;
  • putin ulei (pentru prajit)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu legume, la tigaie:

Tocam ciupercile felii si le calim intr-o tigaie antiaderenta, presarand peste ele un praf de sare. Cand s-au calit si nu mai au zeama, le punem pe o farfurie.

Taiem ardeiul gras cubulete mici (ca sa se gateasca repede).

Spargem ouale, adaugam peste ele ciupercile, ardeiul tocat marunt, mazarea, sare, piper, cimbru si usturoi granulat. Amestecam totul foarte bine si turnam compozitia intr-o tigaie antiaderenta in care am pus cateva picaturi de ulei.

O intoarcem pe ambele parti ca sa se rumeneasca frumos.

La sfarsit, o scoatem pe farfurie, radem putin cascaval deasupra si o pliem. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Patricia Iordache 1

27.07.2013, 16:21

Luana...

Patricia Iordache 1

27.07.2013, 16:24

Simona, deci...am papat acelasi lucru.

Patricia Iordache 1

27.07.2013, 16:24

Rocsi...

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Omleta speciala cu hribi de padure