Omleta cu dovlecel si ceapa

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2013 | 3607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ceapa rosie
  • Patrunjel
  • 1 lingura parmigiano
  • 3 felii emmentaler
  • Vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecel si ceapa:

Am taiat ceapa fidelute , dovlecelul in 4 apoi l-am feliat si cu putin ulei de masline l-am pus la prajit. Am batut ouale am adaugat parmigiano , un pic de vegeta si patrunjelul tocat. Cand egumele au fost prajite a turnat peste ouale. Am lasat omleta sa se prajeasca pe o parte , apoi am intors-o pe cealalta parte si peste am pus emmentaler. 

Cand a fost prajit pe ambele parti l-am servit cu ardei:-)  

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu marar si usturoi verde