Omleta cu dovlecei

de Denissa in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2012 | 3359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 4 oua
  • 4 felii salam
  • 4 felii sunca
  • 4 felii de cas sarat
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecei:

Dovleceii se curata de coaja si se taie cubulete si se pun la calit in putin ulei.

Mezelurile si branza se taie si ele bucatele si cand dovlecelul este pe jumatate facut se adauga si ele in tigaie.

Separat ouale se bat cu sare si se pun in tigaie. Se acopera cu un capac sa se inchege ouale fara a mai intoarce omleta>

 

POFTA BUNA!!!

 

TIPS-URI

1

puteti adauga si ardei gras rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu brinza si marar