Ma gandeam ca mi-ar prinde bine niste spanac ,sa prind puteri.
Spanacul se spala si se opareste in apa cu putina sare.
Se pune sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga.Cand s-a racit se toaca marunt.
Se separa ouale,albusurile se bat spuma cu un praf de sare.Se adauga galbenusurile pe rand,faina,praful de copt si spanacul.
Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava dreptunghiulara,tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor,la foc mediu aproximativ 30 de minute.
Cand s-a copt ,se rastoarna pe alta hartie de copt cu fata in jos si se ruleaza cu ajutorul hartiei.Se lasa asa pana cand se raceste.
Pentru umplutura se face un amestec de branza de vaca,telemea razuita si unt.Se adauga putin marar,sunca si gogosar rosu.
Se desface foaia de spanac si se intinde pe ea crema de branza.Se ruleaza din nou si se da la frigider cel putin o ora.
Pana cand se raceste,ascutiti un cutit foarte bine,o sa va fie de folos daca vreti s-o taiati felii,sau la cat este de buna poate nu mai apucati.
Pofta sa aveti !!!!!!!!!