Omleta cu dovlecei

de lilik in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2011 | 7928 vizualizari

 

simplu si delicios

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2-3 dovlecei(depinde cat sunt de mari ai mei erau mici,verzi si cu floare:D)
  • sare,piper
  • parmezan ras(3-4 linguri)
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecei:

Spalam dovleceii si ii taiem cubulete sau cum doriti si ii punem la calit cu putin ulei,ii lasam 1-2 minute apoi punem un pahar cu apa,putina sare si lasam sa fiarba pana scade toata apa.

Intre timp batem ouale cu putina sare,piper si parmezanul ras,apoi adaugam dovleceii,amestecam si punem totul intr-o tigaie incinsa unsa cu ulei.

Cand partea de jos e rumena cu ajutorul unei farfurii sau a unui capac intoarcem omleta si o coacem si pe cealalta parte.

O servim calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmezan - Reteta usoara si gustoasa

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli - Rețeta simplă și gustoasă

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ciuperci si sunca la cuptor