Tarta aperitiv cu ardei

de JulyCris in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2014 | 4254 vizualizari

 

O reteta delicioasa si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei kapia
  • 4-5 felii muschiulet de porc(sau altfel de mezel)
  • 1/2 ceapa
  • 1 fir ceapa verde(eu n-am pus ca n-am avut :) )
  • 3 oua
  • 100 gr cascaval
  • 2 linguri pesmet
  • 1 cubulet unt
  • unt si pesmet pt uns tava
  • sare,piper,oregano,busuioc
  • Pt decor
  • felii de rosii si cateva masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta aperitiv cu ardei:

Taiem ardeiul si muschiuletul cubulete. Ceapa o taiem julienne. Intr-o tigaie,punem cubuletul de unt si le calim pe toate cateva minute.Lasam la racit.Dam cascavalul pe razatoare.Ouale le batem usor,adaugam cascavalul,sarea,piperul,ierburile aromatice si amestecul de ardei,sunculita si ceapa.Amestecam pana se omogenizeaza bine compozitia.Ungem tava cu unt si tapetam cu putin pesmet.Turnam amestecul in tava,asezam deasupra putin cascaval ras, maslinele si rosiile taiate felii subtiri si dam la cuptorul preincalzit pt 20-25 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu brinza si spanac