Omleta cu carnati

de Adi in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2014 | 5826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 2 carnati semiafumati
  • sare
  • piper
  • Pentru servit:
  • branza rasa
  • ceapa rosie
  • ardei
  • rosii
  • paine prajita
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu carnati:

Se taie carnatii preparati in prealabil, in rondele si se imprastie rondelele pe intreaga suprafata a unei tigai antiaderente, fara a unge tigaia cu grasime.

Se pune tigaia pe foc mediu pana incep sa sfaraie carnatii.

Intr-un vas, se amesteca ouale si mustarul cu o furculita, pana se omogenizeaza bine, apoi se adauga putina sare si piper si se intinde compozitia peste carnatii din tigaie.

Se inclina tigaia intr-o parte si in alta pentru a se intinde compozitia uniform, iar cand omleta este rumenita pe dedesupt, se intoarce cu o spatula si pe partea cealalta.

Dupa ce este rumenita si pe a doua parte, se rastoarna pe un platou si se rade branza deasupra.

Se serveste cu branza rasa, legume proaspete si paine prajita, sau dupa preferinte, cu muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta de iarna