Omleta cu cabanos si porumb

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2014 | 4373 vizualizari

 

Un mic dejun rapid si delicios

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cabanos de porc sau de pui
  • 2 lingurite de porumb fiert
  • cascaval sau parmezan ras
  • sare/piper
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cabanos si porumb:

Ouale se bat bine cu sare si piper.

Porumbul se scurge bine de zeama,iar cabanosul se taie feliute subtiri si se pun peste oua.

Cascavalul se taie buculete mici,amestecam cu compozitia de oua si se pun intr-o tigaie incinsa cu ulei.

Se intoarce cu grija pe partea cealalta.

Se serveste cu salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cabanos si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]