Omleta cu cabanos si porumb

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2014 | 4107 vizualizari

 

Un mic dejun rapid si delicios

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cabanos de porc sau de pui
  • 2 lingurite de porumb fiert
  • cascaval sau parmezan ras
  • sare/piper
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cabanos si porumb:

Ouale se bat bine cu sare si piper.

Porumbul se scurge bine de zeama,iar cabanosul se taie feliute subtiri si se pun peste oua.

Cascavalul se taie buculete mici,amestecam cu compozitia de oua si se pun intr-o tigaie incinsa cu ulei.

Se intoarce cu grija pe partea cealalta.

Se serveste cu salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cabanos si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Chec-aperitiv