Fasole pastai cu maioneza

de Miha in Aperitive / Garnituri, 20 Dec 2010 | 15610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ~500 g fasole pastai
  • cateva fire de marar
  • sare si piper
  • 3 catei usturoi
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus fiert
  • 1 galbenus crud
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • ~ 300 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu maioneza:

Fasolea pastai se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand este fiarta se scurge de apa si se lasa in strecuratoare, sa se scurga bine de apa. Dupa ce s-a scurs se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se adauga mararul fin tocat si usturoiul pisat.

Galbenusul fiert se paseaza bine bine cu putina sare, apoi se omogenizeaza cu galbenusul crud si mustarul. In pasta formata incepem sa turnam ulei putin cate putin, amestecand continuu. Cand este gata se acreste cu zeama de lamaie.

Maioneza se toarna treptat peste fasolele pastai cu marar si usturoi si se omogenizeaza. Este foarte posibil sa nu trebuiasca toata maioneza, aceasta se adauga in functie de preferinta personala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (15)

Cris2711 1

26.12.2010, 23:36

Valclaudia 1

05.05.2014, 05:42

n-am facut niciodata dar arata grozav!

Bya Ralu 1

23.06.2016, 17:35

ce buna e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

Chec cu nutella - Un desert delicios și ușor de făcut

pe 01.11 la 09:18

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]