Omleta se serveste ca atare, fierbinte sau la temperatura camerei, cu diverse salate sau muraturi
- se incinge bine tigaia de preferabil sa fie de tefal,
-se adauga sunca in fasii sau cuburi mici, jumatate din rosie, ciupercile felii subtiri, ardeii si ceapa julienne,
-se lasa sa se patrunda bine pana se formeaza un sos de la rosii, ardei si sunca.
-intre timp bateti ouale ,adaugatle in tigaie si reduceti focul .
-potriviti dupa gust cu sare si piper .
-rumeniti omleta in tigaia acoperita.
Nota: Desprindeti cu o lingura de lemn marginea omletei pentru a permite oului moale, de deasupra, sa se scurga dededesubt, in partea incalzita a tigaii. Dupa ce s-a legat, puteti intoarce omleta folosind o farfurie sau capacul. Adaugati un strat din cascavalul dat in prealabil prin razatoarea cu dintii mici. Decorati cu rosia ramasa sau presarati un amestec de patrunjel cu marar verde.
”asubana” va ureaza pofta buna!