Melci cu sunca si cascaval

de Irina in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2015 | 13963 vizualizari

 

Melci sau foietaj, atat de rapid i-am facut si atat de buni sunt! Va poftesc acum, cat sunt calzi, sa-i incercati si voi.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat pentru foietaj
  • 200 g cascaval Sofia
  • 1 rosie mica
  • 4 felii sunca de pui
  • frunzulite proaspete de busuioc
  • 1 galbenus de ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melci cu sunca si cascaval:

Am folosit aluat pentru foietaj congelat, drept care, intai am lasat foaia sa se dezghete.

Intre timp am pregatit celelalte ingrediente: am dat cascavalul pe razatoare, am spalat rosia si am taiat-o cubulete, am pregatit alaturi busuiocul, sunca si galbenusul de ou.

Am intins foaia de aluat si am presarat peste ea cascaval ras din belsug, sa o acopere bine.

Deasupra am pus cubuletele de rosii, frunzulitele de busuioc si le-am acoperit cu feliile de sunca. 

Am rulat foaia cu grija, dupa care am taiat felii de 2 cm latime, pe care le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Am uns melcii cu galbenus de ou si i-am pus in cuptorul deja incins la 200 grade, cam 25 minute. I-am lasat pana s-au rumenit frumos.

TIPS-URI

1

dupa ce ati presarat cascaval si rosii, puteti condimenta foaia cu sare, piper

Daca ti-a placut reteta noastra "Melci cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]