Olive-Cheesy Bread

de LeBlogPiquant in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 3872 vizualizari

 

Va spun - painea asta e delicioasa. E crocanta, aromata, delcioasa. Si, on top of that, extraordinar de simplu de facut - numai buna pentru a servi o hoarda de musafiri pofticiosi, sau pentru un pranz pe fuga, alaturi de o salata verde. Da, e drept ca nu e tocmai saraca in calorii, dar cateodata e fun sa fii mai rebel!

 

INGREDIENTE

  • 200g de masline negre, fara samburi,
  • 150 de masline verzi (eu am folosit masline umplute cu ardei),
  • 2 cepe verzi tocate,
  • cascaval ras - cam 200g,
  • 2 linguri de smantana,
  • 50g unt, la temperarura camerei.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Olive-Cheesy Bread:

Am tocat maslinele si ceapa verde. Am amestecat untul cu smantana intr-un bol, am adaugat maslinele, ceapa si cascavalul ras + pic de piper. Am taiat o bagheta in 3 bucati, apoi pe fiecare din ele le-am taiat pe lung, apoi le-am uns cu umplutura de masline, si la cuptor cu ele pentru 20 de minute - la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Olive-Cheesy Bread" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza