Oase de porc la cuptor

de gaby_gabytza in Porc, 29 Apr 2013 | 11326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g oase porc
  • 200 ml vin
  • piper
  • usturoi pudra
  • sare
  • condimente
  • boia de ardei iute
  • 1 lingura miere
  • 4 linguri bulion
  • 30 ml ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oase de porc la cuptor:

(eu am avut oase de purcel de casa si erau carnoase)

Spalam bine oasele de porc si le condimentam cu sare,piper,usturoi si condimente dupa gust.Le asezam intr-o tava(eu am avut tigaie dry cooker) si rasturnam paharul de vin deasupra , acoperim tigaia cu o folie si dam la cuptor.

Cu 10 minute inainte sa scoatem carnea rumenita frumos de la cuptor dam focul mic si rasturnam peste carne sosul pregatit din bulion+ulei+mire+boia.Dupa 10 minute stingem focul la cuptor si lasam sa se raceasca putin in tava.

Eu am servit cu gogosari si conopida din otet

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oase de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Untura din osanza de porc, pentru fursecuri