Piept de pui la cuptor:Pieptul de pui se feliaza(feliile trebuie sa fie mai groase)se condimenteaza,se pune pe piecare bucata cate 2 lg din compozitie.Intr-o tava se pune folie de aluminiu unsa cu ulei,se aseaza pieptul de pui,se presara boia si se da la cuptor pana se rumeneste
Piure de cartofi:Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare(puneti apa cat sa treaca peste ei).cand s-au fiert opriti focul si ii pisati cu ustensila speciala(de obicei las toata zeama care a ramas),adaugati smantana,uleiul,sare,piper si morcovul taiat marunt,marunt,patrunjelul si omogenizati bine.Este un piure foarte bun si fin!am servit lanaga o salata de varza si piept de pui!
Salata de varza:Varza o taiem pe jumatate si fiecare jumatate o taiem findeluta!Peste varza taiata punem sare si o nfrecam putin in maini pana se inmoaie.Taiem rosiile cubulete si mararul marunt si le punem peste varza!Punem 1-2 linguri de ulei,sare si otet dupa gust si amestecam!Gata:o salata buna si usoara!
POFTA BUNA!