Nuci umplute

de Laly in Prajituri, 6 Aug 2010 | 13879 vizualizari

 

Sa stiti ca nucul meu n-a fost altoit,asa ca a facut niste nuci mai micute.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 ceasca de unt
  • 1 ceasca de zahar
  • 2 oua
  • 3 cesti de faina
  • esenta de vanilie
  • Crema:
  • 150 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 150 gr nuci macinate fin
  • arome dupa gust
  • zahar pudra pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuci umplute:

Se freaca untul pentru a se inmuia.Se adauga zaharul si vanilia si se freaca pana se obtine o crema spumoasa.

Se adauga ouale batute si faina.Trebuie sa rezulte un aluat potrivit de tare,cu care se vor umple formele de nuci.Se coc pe aragaz pana capata o culoare usor aurie.

Crema: se freaca untul cu zaharul,apoi se adauga nucile maruntite si aromele.Dupa ce s-au racit nucile,se vor umple cu crema,cu ajutorul unei lingurite si se vor uni cate doua (se pot umple nucile si cu dulceata,crema finetti,sau cu ce va place).

Se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Romana