Negresa pufoasa

de Alinutza80 in Prajituri, 15 Oct 2012 | 10651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana lapte
  • 4 oua
  • 2 cani de faina
  • 1 cana de zahar
  • 200 g unt
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa pufoasa:

Se pune cuptorul la incalzit la 150 grade.

Se topeste intr-o cratita untul, apoi se amesteca cu laptele, zaharul si cacao .Se lasa la racit compozitia si apoi se adauga galbenusurile cate unul. Se adauga faina in ploaie amestecata cu praful de copt. Se bat spuma albusurile si apoi le incorporam in amestecul de cacao care a iesit ca o smantana mai groasa.

Se pudreaza cu 2 linguri de zahar pudra inainte sa o bagam la cuptor. Se lasa la cuptor cam 45 min - o ora. Se verifica cu scobitoarea daca este coapta. Se lasa la racit, apoi se pudreaza cu zahar sau se imbraca in glazura.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa pufoasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de ness si nuca