Negresa cu visine

de LUK in Prajituri, 24 Iun 2012 | 29714 vizualizari

 

Pufoasa,pufoasa..

 

INGREDIENTE

  • 380 gr faina
  • 50 gr cacao
  • 150ml ulei
  • 250 ml lapte
  • 5 oua
  • 250 gr zahar
  • 1 praf de copt
  • 4-500gr visine(fara samburi)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu visine:

 Mixati ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Adugati uleiul,mixati,laptele,mixati.Amestecati faina impreuna cu cacao si praful de copt.Incorporati in compoziti lichida(eu tot cu mixerul am facut).

Ungeti o tava cu unt si turnati compozitia.Deasupra asezati visinele si coaceti 40-45 min in cuptorul preincalzit la 150 de grade.

Serviti rece pudrata cu zahar pudra sau simpla,dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

LUK 1

25.06.2012, 14:08

multumesc!si mie mi a placut cum a iesit,pufoasa si aromata

BuburuzaBubu 1

28.07.2012, 09:55

mmmm ce bine arata

T I M E A 1

30.07.2012, 16:38

buna tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post