Negresa cu glazura din batoane "mars"

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 23 Oct 2010 | 8752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g unt
  •  300 g zahar
  • 1 si 1/2cana faina(canade 250 ml)
  •  3 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  •  4 oua
  •  1 lingura nuca de cocos
  • 30 g ciocolata
  • 1 cana lapte lapte
  • Glazura:
  • 50 ml frisca lichida
  • 5 batoane "mars"
  • sau
  • 50 ml frisca lichida
  • 150 g ciocolata

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu glazura din batoane "mars":

Blat:ouale se mixeaza cu zaharul pana ce acesta se topeste.Se adauga untul partial topit si se amesteca bine,apoi laptele si ciocolata topita.Cacaua se amesteca cu faina si praful de copt si se incorporeaza in compozitie avand grija sa nu se formeze cocoloase.Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt,deasupra se presara nuca de cocos si se incorporeaza usor.Tava se da la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitorii.Se lasa la racit si apoi se taie cubulete.


Glazura:batoanele msrs se taie bucati si se amesteca cu frisca lichida.Se topesc la bain marie pana sunt omogene.Din glazura rezultata se pune pe fiecare bucatica cate o lingura.Se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu glazura din batoane "mars"" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu banana