Negresa cu glazura din batoane "mars"

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 23 Oct 2010 | 9384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g unt
  •  300 g zahar
  • 1 si 1/2cana faina(canade 250 ml)
  •  3 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  •  4 oua
  •  1 lingura nuca de cocos
  • 30 g ciocolata
  • 1 cana lapte lapte
  • Glazura:
  • 50 ml frisca lichida
  • 5 batoane "mars"
  • sau
  • 50 ml frisca lichida
  • 150 g ciocolata

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu glazura din batoane "mars":

Blat:ouale se mixeaza cu zaharul pana ce acesta se topeste.Se adauga untul partial topit si se amesteca bine,apoi laptele si ciocolata topita.Cacaua se amesteca cu faina si praful de copt si se incorporeaza in compozitie avand grija sa nu se formeze cocoloase.Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt,deasupra se presara nuca de cocos si se incorporeaza usor.Tava se da la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitorii.Se lasa la racit si apoi se taie cubulete.


Glazura:batoanele msrs se taie bucati si se amesteca cu frisca lichida.Se topesc la bain marie pana sunt omogene.Din glazura rezultata se pune pe fiecare bucatica cate o lingura.Se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu glazura din batoane "mars"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]