Negresa cu glazura alba

de Zamfira in Prajituri, 21 Oct 2012 | 16299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 250 g zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 150 ml ulei
  • 300 ml lapte caldut
  • 350 g faina
  • 3 linguri gem de caise
  • 2 linguri esenta de rom
  • 1 lingura (rasa) bicarbonat
  • 2 linguri cacao
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu glazura alba:

Mixam oul cu zaharul si zaharul vanilat pana cand devine o pasta alba. Adaugam treptat faina, laptele caldut, uleiul, esenta de rom, bicarbonatul, 3 linguri gem de caise iar in final cacao ( toata compozitia o mixam tot timpul cu mixerul). Tapetam o tava pentru prajituri cu hartie de copt pe care o ungem cu unt. Turnam compozitia in tava si o dam la cuptorul incins la 170 C. Timp de coacere 30 minute (la mine a durat mai putin - facem testul cu scobitoarea). Dupa ce prajitura se raceste, o feliem in cuburi si turnam glazura alba si stropim cu glazura neagra.

TIPS-URI

1

glazurile puteti sa le achizitionati din comert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu glazura alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu glazura de ciocolata reteta simpla si delicioasa