Negresa cu crema de branza si cirese

de daniastefania in Prajituri, 6 Iun 2015 | 2421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr ciocolata cu lapte
  • 1 ciocolata mars
  • 125 gr faina
  • 75 gr unt
  • 1/2 plic praf de copt
  • 6 oua
  • 150 gr branza de vaci
  • 150 gr zahar
  • 100 gr cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu crema de branza si cirese:

Topim ciocolata cu untul pe bain-marie, apoi lasam la racit. 4 oua le mixam cu 50 gr zahar, pana se spumeaza. Adaugam apoi compozitia de ciocolata. Apoi adaugam faina cernuta cu praful de copt. Amesteca bine totul. Branza o mixam cu 100 gr zahar si 2 oua, pana obtinem o crema fina. Ciresele se spala, se scot samburii si se scurg de apa. In tava tapetata cu hartie de copt turnam jumatate din compozitia cu ciocolata. Apoi turnam peste crema de branza. Peste asezam, din loc in loc, ciresele. Turnam peste cirese restul din compozitia cu ciocolata.

Dam tava in cuptorul preincalzit la 200 grade C timp de 20 minute. Facem proba scobitorii. O prajitura demential de buna. Se topeste in gura, iar ciocolata mars ii da un gust rafinat.

Sper sa o incercati, chiar merita!

TIPS-URI

1

Nu lasati mai mult in cuptor, cand scobitoarea iese curata, scoatem prajitura din cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu crema de branza si cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negrese de post