De vina e urata aia de Laura:)) si uite asa mi-am satisfacut poftele...Voi sa nu faceti ca si mine. Sa ramaneti la fel de cuminti cum va stiu:P Muah!!!
Pentru aluatul de negresa: mixam spuma untul cu zaharul si un praf mic de sare. Adaugam cate un ou si mixam bine dupa fiecare. Amestecam faina cu praful de copt si cacaoa. Ciocolata o topim pe baie de aburi. Adaugam la mixtura de unt cate 2-3 linguri din ingredientele uscate, plus 2 linguri din laptele batut. Mixam usor la inceput, pentru a nu imprastia cu faina, apoi continum sa mixam la viteza mare pana la incorporarea completa. Procedam la fel pana terminam de incorporat ingredientele umede cu cele uscate. La sfarsit adaugam ciocolata topita si mixam pana la incorporare.
Pentru crema de branza:mixam branza de vaci cu zaharul, pana obtinem o crema fina si zaharul s-a topit. Adaugam ouale si vanilia si mixam pana la incorporarea completa.
Pentru asamblare: intr-o tava dreptunghiulara cu inel detasabil punem hartie de copt. Punem pe fundul tavii ceva mai mult(aproximativ 3/4) din aluatul de negresa. Nivelam bine aluatul, batem putin tava de masa, pentru a intra aluatul peste tot, punem peste aluatul de negresa crema de branza, nivelam cu grija sa nu se intrepatrunda prea mult aluatul cu branza, peste branza punem ciresele, iar deasupra punem restul de aluat de negresa. Nivelam cu dosul unei linguri sa distribuim uniform aluatul. Dam tava la cuptorul incins la 180 grade pentru 45-50 minute. Faceti testul cu scobitoarea si daca mai este necesar mai lasati la cuptor inca 10 minute. Lasati sa se raceasca prajitura complet, portionati si decorati cu moate de frisca. Sa va fie de folos!!