O prajitura fina si pufoasa pe care o recomand cu drag.
Am inceput cu blatul. Galbenusurile le-am separat de albusuri. Am batut cu un praf de sare albusurile, am adaugat pe rand zaharul, galbenusurile, uleiul, laptele. Cu ajutorul unei spatule am incorporat bine faina pe care in prealabil am amestecat-o cu 2 lg de cacaco si praful de copt.
Cand compozitia a fost omogena am tapetat o tava cu hartie de copt si am turnat blatul.
Umplutura am facut-o din amestecul branzei de vaci cu ouale si zaharul vanilat. Cu ajutorul unei linguri am pus din loc in loc pe blatul prajiturii umplutura. Cuptorul l-am preincalzit la 200 de grade si am lasat prajitura 30 de minute. Pofta buna!
1
Branza de vaci trebuie sa fie mai grasa.
2
Daca are apa trebuie sa o scurgeti ca sa nu iasa prea moale umplutura.
3
Se foloseste o tava de 25/35cm
4
Optional putem adauga stafide sa goji uscate.