Parca niciodata fructele nu sunt prea multe pentru o prajitura.
Pentru blat:
6 oua
1 cana si jumatate de zahar
8 linguri de apa
5 linguri de ulei
2 lingura cacao
1 cana si jumatate faina
1 praf de copt
coaja de lamaie
multe fructe:visine,capsuni,afine
Se pune sa fiarba zaharul cu cele 8 linguri de apa pana se face un sirop lipicios.
Se separa ouale.Albusurile se bat spuma,se adauga siropul fierbinte.Apoi se adauga galbenusurile pe rand,uleiul,aromele ,faina si praful de copt.
Se toarna jumatate din aluat intr-o tava tapetata cu hartie de copt,se presara cu putin pesmet si apoi se aseaza fructele taiate in bucati.
In cealalta jumatate de aluat se adauga cacaua si se pune peste fructe.
Se da la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.
Crema:
Pentru crema am folosit 1 plic crema de vanilie si unul de crema de lamaie de la Dr.Oetker.
Se amesteca cele doua creme cu 4 linguri zahar pudra si 400 ml lapte rece.
Cand blatul s-a copt, se lasa sa se raceasca,se taie in doua si se pune crema la mijloc.
Deasupra am pus un jeleu de visine:
200 gr visine se pun in blender cu 100 gr zahar.Se adauga apoi 100 ml apa rece si 1 plic tort jele rosu.
Se da un clocot si dupa ce s-a racit putin se pune peste prajitura.
se orneaza cu frisca.