Naut cu ciuperci brune si sos de rosii

de oanapl in Mancaruri de legume, 22 Dec 2021 | 7528 vizualizari

 

Dacă postiți, vă invit să încercați această mâncărică delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • 250g ciuperci brune
  • O conservă de năut
  • ½ ardei capia
  • 200g sos de roșii
  • o lingură ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 1/2 linguriță zahăr brun (opțional)
  • pătrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut cu ciuperci brune si sos de rosii:

Se spală și se usucă ciupercile cu un prosop absorbant și se taie felii. Se pun la călit într-o tigaie, într-o lingură de ulei de măsline și se lasă să fiarbă la foc uite 2-3 minute. Se adaugă năutul clătit și ardeiul tăiat felii.
Se adaugă o căniță de apă și sosul de roșii și se lasă să fiarbă 10 minute. Se condimentează cu sare, piper proaspăt măcinat și se lasă să fiarbă până când scade apa și se formează un sos mai gros.

Se ia de pe foc și se adaugă pătrunjelul tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu ciuperci brune si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci cu legume