Naut crocant

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2015 | 5469 vizualizari

 

Nu am facut pana acum. A iesit foarte bun de mancat la film langa o bere.

 

INGREDIENTE

  • 200g naut
  • ulei de masline
  • boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • usturoi granulat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut crocant:

Nautul se pune la hidratat in multa apa de seara pana dimineata.

Se spala bine in mai multe ape si se pune la fiert in apa cu sare 2 ore, pana se inmoaie bine.

Se scurge si se lasa la racit si uscat.

Intr-un castron se amesteca nautul cu celelalte ingrediente, dupa gustul fiecaruia, pana sunt unse toate bobitele.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, rasfirate sa nu fie boabe suprapuse.

Se introduce in cuptor pentru 30-35 minute, intorcandu-se din cand in cand.

Cand sunt crocanta cat doriti sunt gata.

Se scot intr-un castron si se lasa la racit.

Sunt bune cu o bere rece.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot pune si alte mirodenii care va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Naut crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]