Napolitane

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 2 Ian 2015 | 6309 vizualizari

 

Napolitanele sunt nelipsite de sarbatori la noi deoarece sunt bune, usor de facut si usor de transportat. Am avut 10 foi de napolitane si le-am impartit pe jumatate.

 

INGREDIENTE

  • un pachet cu 10 foi de napolitane;
  • 500g zahar;
  • 250g margarina;
  • 250g nuca macinata;
  • 4 oua.
Portii: 56
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane:

Se pun 250g de zahar intr-un vas, la foc mic, iar dupa ce s-a caramelizat se adauga margarina. Dupa ce s-au fiert, se adauga nucile, amestecand continuu pana ce se mai ingroasa putin.

Zaharul ramas se bate cu ouale si se pun peste compozitia din vas, amestecandu-se continuu pana se ingroasa.

Crema obinuta se pune apoi peste foi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

la 11:51

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu biscuiti, napolitane si mascarpone