Napolitana cu caramel si nuca de cocos

de Lau in Dulciuri, 8 Iul 2012 | 4697 vizualizari

 

sursa gaby

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar
  • 150 ml frisca lichida
  • 100 g nuca de cocos
  • 3 foi de napolitana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitana cu caramel si nuca de cocos:

Zaharul il punem intr-o cratita la foc mic,amestecand mereu pana este topit complet,

Dam deoparte si adaugam frisca,amestecam usor si punem din nou pe foc cca 5 min

Adaugam nuca de cocos si mai fierbem cca 2 min

Eu am pus crema fierbinte intre foile de napolitana

Dam la rece(eu am pus deasupra o greutate,un borcan etc)

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitana cu caramel si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert napolitane de post