Blat-Mixul pentru blat il adaugam intr-un vas mai mare,adaugam untul si laptele,mixam la viteza mica la inceput dupa care 5 minute la viteza mare,
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt,dam la cuptorul incazlzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea,
Lasam sa se raceasca dupa care asezam blatul pe platoul care il vom ansambla,
Trasam un cerc la o distanta de cca 1 cm de la margine si scobim cca 1 cm adancime cu grija pentru a forma firimituri mici, care le vom pastra intr-un vas,
Insiropam blatul cu sucul din compot,asezam piersicile in scobitura care am facut-o,
Crema-intr-un vas adaugam praful de crema, laptele rece si mixam pana se ingroasa, la final adaugam iaurtul si fulgii de ciocolata si amestecam bine,
Crema obtinuta se toarna peste piersici si se adauga frimiturile deasupra cremei apasand unsor,
Dam la rece 2 ore inainte de servire,