Musuroi de cartita

de jolygina in Torturi, 21 Iun 2010 | 7187 vizualizari

 

foarte rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 lingura de cacao
  • un pachet de budinca de cacao
  • 200 g alune macinate
  • 2 lingurite praf de copt
  • 200g zahar
  • 6-8 banane
  • 500g frisca
  • un pachetel ciocolata Schochol ( bucatele)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musuroi de cartita:

Se face un blat din oua batute cu zahar in care se adauga pe rand budinca, praful de cacao, praful de copt si alunele macinate (eu am pus migdale in loc de alune).

Blatul trebuie sa creasca cam 3-4 cm. Dupa ce s-a racit blatul se scobeste putin deasupra, lasand o bordura de 1-1,5 cm pe margine. Materialul care s-a scobit se pune deoparte. Se pun bananele in scobitura, cum vrei dar, sa fie una lunga alta cat mai lipite. Peste banane se pune frisca amestecata cu bucatelele de ciocolata si la sfarsit se orneaza cu materialul care l-am scos la scobit dar sfaramat cat mai bine astfel sa aiba aspect de musuroi.

Eu nu am avut banane si am pus visine a fost bun si asa ,

Daca ti-a placut reteta noastra "Musuroi de cartita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

jolygina 1

24.06.2010, 23:04

binenteles nadia pentru tine oricand

marianascarlat 1

26.07.2010, 00:36

Cam tarziu, dar ai furculite si de la mine!

jolygina 1

04.09.2011, 17:51

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
TORT DE GHEATA