O prajitura delicioasa care se face foarte usor. Aceasta reteta o veti gasi si pe blocul meu http://noiinbucatarie.ro/musuroi-de-cartita/
Mixul pentru blat, untul, ouale si 30 ml lapte se mixeaza pentru 5 minute. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit pentru 25-30 de minute.
Se lasa la racit.
Pe suprafata blatului se traseaza un cerc la o distanta la 1 cm de margine. Se scobeste mijlocul blatului si se faramiteaza. Aceste faramituri se vor pune deasupra prajiturii.
In scobitura facuta in blat se aseaza 3 banane taiate pe jumatate de-a lungul lor.
Intr-un vas punem mixul pentru crema si 400 ml lapte si se mixeaza cateva minute pana se ingroasa. Se adauga in aceasta crema si fulgii de ciocolata.
Crema se aseaza peste banane sub forma unei cupole.Imediat presaram si faramiturile de blat.
Dam la rece pentru 2-3 ore.