Muschiulet file(pastrana) -mezel

de nadina73 in Mezel de casa, 8 Noi 2010 | 23899 vizualizari

COMENTARII (19)

Sylvia 1

08.11.2010, 17:31

Excelent arata, super, cred ca al meu sot ar fi mare amator de asa ceva

nadina73 1

08.11.2010, 18:14

poftiti cu increderesylvia zi sa vina

kamy 1

08.11.2010, 18:26

ioi ce bn aratace-mi place carneaaa 5f

nadina73 1

08.11.2010, 18:58

kamy deci ce zici vi?

kamy 1

08.11.2010, 19:08

vinnn cu avionul privat ca ajung mai repede

Sylvia 1

08.11.2010, 21:03

am venit si cu

lacrimioara 1

08.11.2010, 21:28

arata super

Rocsi 1

08.11.2010, 21:47

ce bunatate ai facut..nici nu am vazutooooooooooo

La Ancuta 1

08.11.2010, 22:55

ce bunatate

Adinacarla 1

09.11.2010, 11:18

ce bunatate

Corinuta 1

09.11.2010, 13:11

e la favooooooooooo!

Bucataras Medi 1

14.11.2010, 18:27

excelent.................

mihaelar63 1

21.11.2010, 23:06

supersunt mare amatoare de asa ceva , mai bine faci un mezel acasa decat altceva din comert si nu stii ce

RuxyRux 1

17.01.2011, 08:24

Vai cum arata Nadina

elena1988 1

11.02.2011, 17:28

elena1988 1

11.02.2011, 17:28

elena1988 1

23.03.2011, 15:02

gata mi-am luat tot ce imi trebuie si ma apuc sa il fac am gasit un muschiulet frumos revin cu pareri dupa ce sta 3 zile la macerat

adry88 1

04.06.2011, 10:24

vreau si eu o feliuta

monik80 1

20.03.2015, 21:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sunca de casa