Muschiulet de pui in crusta de cascaval si mustar

de Constelatialeu in Pui, 26 Ian 2016 | 9980 vizualizari

 

Exact, muschiulet de pui, pieptul de pui are o parte mai mica care se desprinde foarte usor, aia este muschiuletul.....asta ca sa-ti ia niste bani in plus musiu comersantul.....

 

INGREDIENTE

  • 685 g muschiulet de pui
  • 3 oua
  • 1 lingura cu mustar
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 26
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de pui in crusta de cascaval si mustar:

Mai intai pregatim masa de lucru, intr-o farfurie intinsa punem pesmet, in alta faina, intr-o farfurie adanca batem ouale cu sare, piper si mustar, radem cascavalul.

Apoi luam fiecare bucatica de muschiulet si o trecem prin faina, scuturam surplusul de faina, trecem prin ou, cascaval si la final prin pesmet, asa procedam cu fiecare bucatica de muschiulet.Punm pe foc tigaia wok (ca doar am tigaie acum), lasam s ase incinga bine, punem uleiul, trebuie sa fie incins bine, apoi asezam bucatele de muschiulet.

Lasam sa se rumeneasca bine pe o parte apoi le intoarcem pe cealalata parte, le scoatem pe un servet sa absoarba surplusul de ulei, apoi le asezam in caserola ca sa le ia Leone la facultate, ca are nevoie de ceva carnita ca sa invete cu spor.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de pui in crusta de cascaval si mustar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pane cu mustar- la cuptor