Muschiulet de porc in crusta de chimen cu piper si piure de linte

de simona72 in Porc, 4 Feb 2015 | 4418 vizualizari

COMENTARII (20)

diaconta 1

04.02.2015, 19:47

Ce bine arata

MotanLaOale 1

04.02.2015, 19:47

bun bun

Corinuta 1

04.02.2015, 19:49

aromat si bun!

Ina 1

04.02.2015, 20:04

si eu am facut azi crusta la friptura! Una de arsura )

Panacris 1

04.02.2015, 20:09

P.S. Chimenul e prezent și în bucătăria ungurească

Panacris 1

04.02.2015, 20:10

Inaaa, cummm așșșa

simona72 1

04.02.2015, 20:15

Multumesc!

T I M E A 1

04.02.2015, 20:16

ce mult imi place chimenul

simona72 1

04.02.2015, 20:17

Cris, eu am zis de unde m-am inspirat...se gaseste in mai multe bucatarii...Turcia este cel mai mare producator de chimen din lume

reisnaor_2006 1

04.02.2015, 20:17

o bunatate

Merisor 1

04.02.2015, 20:56

Si eu ador chimenul. Cred ca e o bunatate muschiuletul tau!

Ina 1

04.02.2015, 20:58

Am stat mai mult decat trebuia, la pc Mirosul m-a facut sa-mi aduc aminte ca am ceva pe foc )) Dar am dres-o, ca am turnat o cana de apa clocotita peste si s-a dus arsura

Bucataras Medi 1

04.02.2015, 21:07

un adevarat deliciu.

Rocsi 1

04.02.2015, 21:08

Arata minunat!

MOKUSKA 1

04.02.2015, 21:37

ce bine arat, ce culoare are

mihaelar63 1

04.02.2015, 23:09

Imi place mult chimenul , asa ca-mi place mult ce ne servesti tu aicea

cristeena20 1

04.02.2015, 23:55

foarte bun!!!!

anca_rm 1

05.02.2015, 11:34

da e foarte bun chimenul in mancare, imi place ideea ta ..super

mirela0911 1

06.02.2015, 15:15

Cat de bine arata!

elucubratiiculinare 1

08.02.2015, 17:04

interesanta combinatie

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc, la tava