Muschiulet de porc cu cartofi la cuptor

de ilinca_rox in Porc, 12 Ian 2014 | 8779 vizualizari

 

Incep cu o reteta usor de pregatit. Sunt timida. Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 100 g muschi de porc
  • sare
  • piper
  • branza
  • ulei
  • oregano
  • cimbru
  • vin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu cartofi la cuptor:

Se spala si se pregaste carnea in bucatele potrivite. Apoi se condimenteaza cu sare, piper si verdeturi si se lasa 15 minute la macerat cu putin vin .

In acest timp se curata cartofii, se taie cubulete, se spala si se condimenteaza .

Se pregaste tava, se unge cu putin ulei, apoi se aranjeaza legumele si carnea.

Cuptorul se lasa 5 minute la incalzit, dupa care se pune tava la un nivel mediu.

Atentie: in tava se adauga si putina apa pentru a nu se lipi.

Dupa ce s-au rumenit bine se stropeste carnea cu putin vin si se mai lasa inca 3 minute la foc mic.

Se serveste cald cu branza rasa deasupra cartofilor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc marinat la gratar