Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja

de laylalala in Vita, 7 Mai 2010 | 8984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ceapa, tocata mare
  • 2 capatani de usturoi, curatate
  • 8 cartofi de marime mica sau medie, spalati
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita otet
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • Sare si piper negru
  • 4 felii de muschi (aprox. 125 gr fiecare)
  • 1 lingura sos Worcestershire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja:

Se incalzeste cuptorul la 200°C.Se pun ceapa, usturoiul si cartofii intr-o tava de cuptor.Se stropesc cu 1 lingura ulei de masline, se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor 1h – 1h 15 minute, pana devin moi.
Dupa ce legumele s-au facut, se pun intr-un castron si se amesteca cu 1 lingura ulei de masline, otet si patrunjel tocat, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se incalzeste o tigaie tip gratar la flacara puternica.Se indeparteaza portiunile de grasime de pe carne.Feliile se freaca cu 1 lingura ulei de masline si sos Worcestershire.Se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se prajesc pe gratar pe fiecare parte, pana s-au facut.Se servesc cu legumele coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de vitel cu vin si rosii