Ingredientul secret este mereu "iubirea "! Dragostea de a gati si iubirea de a servi!
Asezam slanina intr-o tava rotunda, pe marginile tavei, muschiul il taiem felii si il asezam pe centrul tavei.
Condimentam muschiul si slanina cu piper si cimbru.
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete mai mari.
Ii punem intr-un bol mai mare si condimentam cu ulei, piper, boia dulce&iute, are si cimbru.
Cartofii ii asezam peste muschiul de porc si ceapa taiata felii peste tot.
Invelim tava cu folie de aluminiu, apoi punem in cuptorul preincalzit la 240 de grade C, timp de 30 de minute.
Dupa 30 de minute descoperim tava si lasam inca 5-7 minute pentru a se rumeni frumos la 200 de grade C. (Slanina la noi de obicei nu se mananca, am pus-o doar ca sa dea gust preparatului).
La ornat am pus iaurt natural ( Greek yoghurt), ardei rosu murat si frunze de patrunjel.
Pofta buna si ne vedem la reteta urmatoare!