Muschi de porc fasii cu susan

de kamy in Porc, 10 Noi 2010 | 5868 vizualizari

 

N-am stiut cum sa-i spun

 

INGREDIENTE

  • 6 felii cotlet de porc
  • 2 oua
  • 4 lg.susan
  • faina
  • sare,piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de porc fasii cu susan:

Feliile de cotlet le-am sarat,piperat,le-am taiat fasii de un deget de groase, de-a lungul,am presarat faina peste ele si le-am amestecat bine.

Separat am batut 2 oua bine cu putina sare,am adaugat 4 lg.susan si faina pana am obtinut o coca mai groasa ca cea de clatite.

Am bagat in coca fasiile de carne,le-am amestecat bine ca sa prinda cat mai multa coca dupa care le-am pus in mult ulei incins,rasfirandu-le.

L-am servit cu cartofi prajiti,cascaval ras pe deasupra si gogosari murati. 

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Am lucrat mult cu mainile,ca altfel nu se poate...asa ca...sa va spalati bine pe maini.

2

Cand puneti carnea in uleiul incins,imediat amestecati cu o paleta ca sa nu se lipeasca intre ele

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc fasii cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Șnițel de porc în crustă de mălai