Muşchi cu cârnaciori afumaţi şi ciuperci la cuptor

de madi_marin in Porc, 31 Oct 2011 | 9584 vizualizari

COMENTARII (32)

MIUTA 1

02.11.2011, 13:30

Waaaaauuuu si eu vreau
Arata tare bine

madi_marin 1

02.11.2011, 19:01

fetele.....nu mai am .... s-a papat toata mancarica..... dar mai fac special pentru voi ca nu imi ia mult.....

RuxyRux 1

02.11.2011, 19:02

Mama mamaaa...ce e aici??? mancare nu gluma

madi_marin 1

02.11.2011, 20:04

Ruxy.....eeee.....o ,,porcarie,, de mancare.....
p.s. ,,porcarie,, se refera la de-ale porcului....

mamaieelena 1

03.11.2011, 20:30

daca puneai si o ceapa gata tochitura oricum e buna si arata super bine

madi_marin 1

05.11.2011, 08:53

mamaieelena......pastrez ideea pentru data viitoare.... multumesc....

onutta21 1

10.12.2011, 14:26

au doamne cat de bine arata !!!! eu care tin post ma manca undeva sa intru pe la retete (((((((((

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc umplut