Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata

de botcrina in Paste, 24 Feb 2013 | 25590 vizualizari

 

Incearca reteta de musaca din paste cu carne tocata, o reinterpretare savuroasa a unui clasic traditional. Ideala pentru mesele de familie, aceasta musaca combina paste delicioase cu carne tocata, oferindu-ti o experienta culinara de neuitat.
 Pentru aceasta Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata ai nevoie de urmatoarele ingrediente: morcovi, ardei, ceapa, carne tocata, paste, oua, cascaval, bulion.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ceapă
  • 300 g carne tocată
  • 500 g paste
  • 4 ouă
  • 100 g caşcaval
  • 2 linguri bulion
  • 1 ceşcuţă cu apă
  • sare, piper, după gust
  • cimbru, busuioc, uscate
  • 100 ml ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata:

Cum se prepara Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata

Încingem 50 de ml ulei în care sotăm legumele tăiate cubuleţe. Adăugăm carnea, lăsăm să se pătrundă puţin, după care stingem cu bulionul amestecat cu apă.

Separat fierbem pastele.

Câd avem toate ingredientele pregătite luăm o tavă, punem uleiul rămas, un strat de paste, unul de carne, brânză, sare, piper şi smântâna amestecată cu 2 ouă bătute si condimente.

Repetăm  aceea-şi operaţiune cu ingredientele rămase.

Dăm la cuptor la temp. de 150 de grade aproximativ 20 de minute.

Incearca si reteta de Pastitio, o amnacre super gustoasa sau reteta de Fusilli cu pui si sos, delicioase.

Iti recomandam si reteta de Paste cu chiftelute si sos de rosii, o bunatate de mancare.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca din paste cu carne tocată - Reteta reinterpretata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de vin