Musaca de vinete

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 14 Ian 2013 | 16667 vizualizari

 

Cand am facut-o nu stiam ca ajung si pe aici,asa ca n-am multe poze,cu etapele prepararii.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de porc , vita sau amestec ( in functie de doleante)
  • 4-5 vinete mai lungi
  • 5 cepe
  • bulion
  • 3 oua
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de vinete:

Se taie ceapa marunt,se amesteca cu carnea,se sareaza,pipereaza dupa gust si se caleste intr-o tigaie cu ulei incins.Separat vintele se spala se taie pe lungime,se sareaza,se lasa pe un servetel sa se scurga zeama din ele,apoi se prajesc si pe o parte si pe alta,nu foarte mult,cat sa se inmoaie.Se scot tot pe un servetel ca sa se scurga surplusul de ulei.

Dupa ce am scos carnea din tigaie,se adauga ouale si bulionul,se amesteca bine pana devine o compozitie omogena.Se aseaza in tava,cratita,un strat de vintete,un strat de carne,un strat de vinete,carne si iar vinete.Se da la cuptor intre 30-40 min.Se serveste calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete