Musaca de cartofi cu dovlecei

de COSTEO in Mancaruri de legume, 18 Apr 2013 | 6494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 3 dovlecei
  • 1 rotita cascaval
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi cu dovlecei:

Cartofii se pun la fiert in coaja lor.

Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele, se pun intr-un vas ,se sareaza, se pipereaza .

Intre timp pregatim un vas termorezistent, pe care il ungem cu ulei, punem un strat de cartofi, un strat de dovlecei, apoi radem cascaval si repetam procedeul inca o data sau de 2 ori, depinde cat de mare este vasul.

La final punem 5 oua batute cu telul. Mai adaugam si cateii de usturoi pisati sau tocati marunt si dam totul la cuptor pentru 1 ora la 180 grade .

Cand se scoate de la cuptor se rade cascaval deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza